Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Kb. 6 darabhoz:
Mindent összekeverünk és serpenyőben, zsiradékon (pl. kókuszolaj, olívaolaj, vaj, ghí, stb.) kisütögetjük a lepényeket.
Mindkét változatban tök (!) jó reggeli lehet, mellé néhány tojással, egy zöldségkrémmel vagy füstölt hallal, salátával vagy fermentált zöldséggel. Az „egyszerű” sült tököt könnyű elkészíteni akár egy reggeli készülődés közben is, viszont ha némi változatosságra vágysz, ezt a roppant egyszerű sós tökös lepényt is érdemes kipróbálni!
A sütőtök az egyik legikonikusabb őszi-téli zöldség, hihetetlenül sokoldalú alapanyag! Édesen és sósan is fogyasztható és rengetegféle fűszer jól áll neki. Tele van számos tápanyaggal, beleértve rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat.
Csak, hogy néhányat kiemeljünk ezek közül:
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!