Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Gyors fehérjedús snack
Gyors fehérjedús snack (akár útközben is fogyasztható) vagy éppen egy elegáns vacsora.
A fasírtot mindenki ismeri valamilyen formában és rendszeresen készíti is.
Íme a talán legegyszerűbb elkészítési mód, mely egyben gyors is…így simán “összedobhatjuk” este zuhanyzás előtt es elkészül a másnapi reggelink míg készülődünk lefeküdni, de lehet ez egy remek vendégváró falat is körettel, salátával/zöldségekkel.
Így készítsük az alapverziót: adjunk a darált húshoz apróra vágott hagymát (elhagyható, ha sietünk), tojást, sót, borsot és apró szemű gm zabpelyhet.
Nedves kézzel formázzunk belőlük golyókat, majd 180fokra előmelegített sütőben süssük meg (zsiradékot nem kell hozzáadni, de lehet). Kb 20 perc alatt készül el.
Lehet dúsítani reszelt zöldséggel és zöld fűszerekkel is!
Továbbra is sok szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek megtalálhatóak webshopunkban.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!