Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Egészségtámogatás matcha teával
7 bizonyított módja annak, ahogy a matcha tea képes…
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét. (Ha érdekel, az első részt pár napja osztottuk meg a gyömbérről.)
Mellékelünk az ábra mellé egy bazsalikom centrikus receptet is!
Bazsalikomos-kókusztejes zöldséges húsgombóc:
A szűkített keresztmetszetű étrendet követők számára többféle fűszer, illetve magfűszer kerülendő, viszont a szárított és friss zöldfűszereket bátran használhatjuk. Amellett, hogy számos pozitív egészségügyi hatással bírnak, nagyon sokoldalúan lehet velük ízesíteni az ételeinket! Egy tálban összekeverjük a darált húst, a reszelt zöldségeket, a szerecsendiót, sózzuk, borsozzuk, és közepes golyókat formázunk. Egy nagyobb edényben vagy serpenyőben felhevítjük a kókuszolajat, beletesszük a golyókat, felöntjük a kókusztejjel és lefedjük. A kókusztej által képződött gőzben, 15-20 perc alatt elkészülnek a gombócok. A legvégén szórjuk a tetejére a friss bazsalikomot és pár percig hagyjuk állni fedő alatt.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!