Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A progeszteron hormon szerepe gyermekvállalási célok esetén
A progeszteron nélkülözhetetlen hormon a reprodukciós folyamatban…
Kolinpótlás terhesség alatt
Az anya kolin pótlása a terhesség harmadik trimeszterében javítja a csecsemő agyi funkcióit…
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Főtt hajdinás recept
Az ilyesmi ételek a kedvenceink közé tartoznak…
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét. (Ha érdekel, az első részt pár napja osztottuk meg a gyömbérről.)
Mellékelünk az ábra mellé egy bazsalikom centrikus receptet is!
Bazsalikomos-kókusztejes zöldséges húsgombóc:
A szűkített keresztmetszetű étrendet követők számára többféle fűszer, illetve magfűszer kerülendő, viszont a szárított és friss zöldfűszereket bátran használhatjuk. Amellett, hogy számos pozitív egészségügyi hatással bírnak, nagyon sokoldalúan lehet velük ízesíteni az ételeinket! Egy tálban összekeverjük a darált húst, a reszelt zöldségeket, a szerecsendiót, sózzuk, borsozzuk, és közepes golyókat formázunk. Egy nagyobb edényben vagy serpenyőben felhevítjük a kókuszolajat, beletesszük a golyókat, felöntjük a kókusztejjel és lefedjük. A kókusztej által képződött gőzben, 15-20 perc alatt elkészülnek a gombócok. A legvégén szórjuk a tetejére a friss bazsalikomot és pár percig hagyjuk állni fedő alatt.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!