Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét. (Ha érdekel, az első részt pár napja osztottuk meg a gyömbérről.)
Mellékelünk az ábra mellé egy bazsalikom centrikus receptet is!
Bazsalikomos-kókusztejes zöldséges húsgombóc:
A szűkített keresztmetszetű étrendet követők számára többféle fűszer, illetve magfűszer kerülendő, viszont a szárított és friss zöldfűszereket bátran használhatjuk. Amellett, hogy számos pozitív egészségügyi hatással bírnak, nagyon sokoldalúan lehet velük ízesíteni az ételeinket! Egy tálban összekeverjük a darált húst, a reszelt zöldségeket, a szerecsendiót, sózzuk, borsozzuk, és közepes golyókat formázunk. Egy nagyobb edényben vagy serpenyőben felhevítjük a kókuszolajat, beletesszük a golyókat, felöntjük a kókusztejjel és lefedjük. A kókusztej által képződött gőzben, 15-20 perc alatt elkészülnek a gombócok. A legvégén szórjuk a tetejére a friss bazsalikomot és pár percig hagyjuk állni fedő alatt.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!