Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Legutóbbi főzőtanfolyamunkon is remek fogásokkal készültünk, gondoltuk megosztjuk veletek az egyik különleges saláta receptünket, mely gyorsan és könnyen elkészíthető.
Karfiol virágokat és a hagymát tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire, locsoljuk meg zsiradékkal , fűszerezzük sóval és tegyük be a sütőbe 20-25 percre. Miután kivettük, hagyjuk kihűlni.
Tálaláskor a bébispenótot, mentát keverjük össze a hagymás sült karfiollal és a reszelt nyers karfiollal (ez egy kevéske), majd locsoljuk meg a olívaolajjal és citromlével, szórjuk tele a díszítő gránátalma magokkal.
Ez a saláta szigorú paleolit AIP szerint is fogyasztható. A főzőtanfolyamunkon sütőben sült kacsacombbal fogyasztottuk, ezzel kombinálva egy ízletes fogást kapunk, mely profiljaink szerint markáns anyagcsere-profilba megfelelő.
Szép napot nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!