Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Legutóbbi főzőtanfolyamunkon is remek fogásokkal készültünk, gondoltuk megosztjuk veletek az egyik különleges saláta receptünket, mely gyorsan és könnyen elkészíthető.
Karfiol virágokat és a hagymát tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire, locsoljuk meg zsiradékkal , fűszerezzük sóval és tegyük be a sütőbe 20-25 percre. Miután kivettük, hagyjuk kihűlni.
Tálaláskor a bébispenótot, mentát keverjük össze a hagymás sült karfiollal és a reszelt nyers karfiollal (ez egy kevéske), majd locsoljuk meg a olívaolajjal és citromlével, szórjuk tele a díszítő gránátalma magokkal.
Ez a saláta szigorú paleolit AIP szerint is fogyasztható. A főzőtanfolyamunkon sütőben sült kacsacombbal fogyasztottuk, ezzel kombinálva egy ízletes fogást kapunk, mely profiljaink szerint markáns anyagcsere-profilba megfelelő.
Szép napot nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!