Gluténmentes-színhúsmentes mediterrán menü

posted in: Cikkek | 0

Hétvégén a Táplálkozás-Beállítás™ csapatával csapatépítő vacsorát tartottunk, ilyenkor közösen főzünk, természetesen alapelveinknek megfelelő menüket. A menükből nem hiányozhatott egy jó gluténmentes-színhúsmentes mediterrán™ menü sem:
kókusztejszínes-fokhagymás-citromnádas rák, zöldfűszeres burgonya, kevert saláta, brokkolicsírával.

A rákot kis kókusztejszínen megpároltam, sóval, borssal, fokhagymával, citromnáddal és korianderrel ízesítettem.
A burgonyát friss rozmaringgal és sóval fűszereztem, a salátára került só, kis olívaolaj és balzsamecet.

Számos pozitív hatása van a hal (édesvízi és tengeri) és tengeri herkentyű fogyasztásnak: tápanyagban gazdagok, omega_3 tartalmuk jótékony hatású (gyulladáscsökkentő), némelyik jó kollagén típusú fehérjéket is tartalmaz, ami fiatalságunk megőrzésében fontos szerepet játszik.
Ezeknek a fogyasztása várandósság alatt is különösen fontos, a magzat fejlődése és az Édesanya egészsége szempontjából is.

Amennyiben babát terveztek és szeretnétek hasznos információkkal gazdagodni, akkor még pár napig tudtok jelentkezni Carmenta-Fórumestünkre, melyen a várandóssághoz kapcsolódó javaslatoké a főszerep, hogy támogassuk egészségeteket! ☝️🤰

A helyszíni jegyek már elfogytak (köszönjük a bizalmat🙏), de online-elő jegyet még tudtok váltani. Érdemes nem lemaradni. 😉

https://taplalkozasbeallitas.hu/varandossag-forumest-carme…/

A csapatépítő vacsorán rengeteg szuper menüt készítettünk. Ilyenkor is mindig rájövök, hogy mennyi recept alternatíva van az alapelveink mentén.

Szép estét Nektek.
www.taplalkozasbeallitas.hu/contact