Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Hétvégén a Táplálkozás-Beállítás™ csapatával csapatépítő vacsorát tartottunk, ilyenkor közösen főzünk, természetesen alapelveinknek megfelelő menüket.
Számos pozitív hatása van a hal (édesvízi és tengeri) és tengeri herkentyű fogyasztásnak: tápanyagban gazdagok, omega_3 tartalmuk jótékony hatású (gyulladáscsökkentő), némelyik jó kollagén típusú fehérjéket is tartalmaz, ami fiatalságunk megőrzésében fontos szerepet játszik. Ezeknek a fogyasztása várandósság alatt is különösen fontos, a magzat fejlődése és az Édesanya egészsége szempontjából is.
A csapatépítő vacsorán rengeteg szuper menüt készítettünk. Ilyenkor is mindig rájövök, hogy mennyi recept alternatíva van az alapelveink mentén.
Szép estét Nektek. www.taplalkozasbeallitas.hu/contact
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!