Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza Nap – Tedd menővé a változókort!
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Gyümölcsök alacsony FODMAP étrendben
Gyakran kérdezik tőlünk, hogy mennyi gyümölcsöt lehet enni az alacsony FODMAP étrend alatt…
Alacsony FODMAP étrend hatásai IBS-en túl
Az alacsony FODMAP étrend a betegek 50-80%-ánál rövid távon terápiás választ eredményez…
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Lehetséges okok a női infertilitás hátterében
Meddőségi kihívásokkal gyakran találkozunk a konzultációkon női és férfi oldalon egyaránt…
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy attól, hogy egy termék csomagolásán szerepel: „GLUTÉNMENTES” még egyáltalán nem biztos, hogy a gluténnal egyenértékű kockázatos összetevőket nem vásárolunk be.
Minden alkalommal el kell olvasni az összetevők listáját és nem hagyatkozni az első, csilli-villi borítóra!
A mellékelt képen látható termék ugyanis SZÓJALISZTET is tartalmaz, ami egész biztosan nem fog segíteni azokon a problémákon, amik kapcsán esetleg a gluténérzékenység is felmerült…SŐT! Ráadásul a magyarság kifejezetten érzékeny a szójára, mint azt számos életintoleranciás vizsgálat is bizonyítja.
Eleve javaslom, hogy kerüljük a szójalisztes termékeket. A gluténérzékenyekre ez hatványozottan is igaz, nem is beszélve az ösztrogén-dominanciával küzdő hölgyekről.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással!
Speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.12.04. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!