Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy attól, hogy egy termék csomagolásán szerepel: „GLUTÉNMENTES” még egyáltalán nem biztos, hogy a gluténnal egyenértékű kockázatos összetevőket nem vásárolunk be.
Minden alkalommal el kell olvasni az összetevők listáját és nem hagyatkozni az első, csilli-villi borítóra!
A mellékelt képen látható termék ugyanis SZÓJALISZTET is tartalmaz, ami egész biztosan nem fog segíteni azokon a problémákon, amik kapcsán esetleg a gluténérzékenység is felmerült…SŐT! Ráadásul a magyarság kifejezetten érzékeny a szójára, mint azt számos életintoleranciás vizsgálat is bizonyítja.
Eleve javaslom, hogy kerüljük a szójalisztes termékeket. A gluténérzékenyekre ez hatványozottan is igaz, nem is beszélve az ösztrogén-dominanciával küzdő hölgyekről.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!