Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Többek között számos megkeresés érkezett hozzánk az évek során tojásfehérje-allergia és tojásfehérje-érzékenység kapcsán, a lecitin egyéb előnyei mellett erre is kerestük a legjobb megoldást.
A lecitin egyik pozitív hatása, hogy támogatja a zsírok anyagcserét, így különböző formákban megjelenik már testsúly-csökkentő készítményekben is. Származékai teszik mindezt lehetővé, mint az inozitol és a kolin. Mindezekkel összefüggésben jó hatással van a vérzsír-szintekre, növeli a HDL-koleszterint (a „jó”) és csökkenti a trigliceridet.
Mivel az agyunk jelentős részben lecitin, kiemelkedő az agyműködésre gyakorolt pozitív hatása. Segíthet a korral járó memóriagondok javításában, a tanulási nehézségekben.
Támogathatja egyes emésztési és gyomorproblémák kezelését.
A termék itt érhető el:
Freyagena RepceLECITIN – Hipoallergén
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!