Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Vikivel több éve működünk együtt és követjük amit elért és folyamatosan fejleszt. Tudtátok, hogy van ételkiszállítás is náluk, belvárosban üzemeltetnek egy bisztrót és újdonságként megnyitották éttermüket is a Dohány utcában? Már többször jártunk a Kitchen of Health bisztróban és alig várjuk, hogy kipróbáljuk az új éttermüket is. Alapelveinknek megfelelő ételeket találhattok az étlapon, emellé kedves, figyelmes kiszolgálás is társul. ☝️ Érdemes nem kihagyni, nézzetek be hozzájuk. Az újság megvásárlását is szívből ajánljuk, sokak számára motiváló lehet az interjú elolvasása az életmódváltás szempontjából is.
Gratulálunk Viki és további sok sikereket kívánunk.
www.bocsiviki.hu/konyha www.bocsiviki.hu
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!