Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Az édesburgonyát darabokra vágtam, tepsibe raktam és bekentem kókuszzsírral. 200-210C fokra melegített sütőbe 25-30 percre raktam be.
A hagymát kókuszzsíron megpirítottam, amihez hozzáadtam a garnélát. Mikor már majdnem kész állapotban volt, hozzátettem a brokkolit és a gombát (csak 1-2 percig pirítottam/pároltam a zöldségeket, hogy ropogósak maradjanak). Végül érzés szerint adtam hozzá kókusztejet és a fűszereket. Extraként:szárított algalappal fogyasztottam.
Ez a receptünk megfelelő gyulladáscsökkentő-protokollunknak is. Remélem tetszett receptem és elkészítve ízleni fog Nektek is. A kép is saját készítésű…:)
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!