Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Az édesburgonyát darabokra vágtam, tepsibe raktam és bekentem kókuszzsírral. 200-210C fokra melegített sütőbe 25-30 percre raktam be.
A hagymát kókuszzsíron megpirítottam, amihez hozzáadtam a garnélát. Mikor már majdnem kész állapotban volt, hozzátettem a brokkolit és a gombát (csak 1-2 percig pirítottam/pároltam a zöldségeket, hogy ropogósak maradjanak). Végül érzés szerint adtam hozzá kókusztejet és a fűszereket. Extraként:szárított algalappal fogyasztottam.
Ez a receptünk megfelelő gyulladáscsökkentő-protokollunknak is. Remélem tetszett receptem és elkészítve ízleni fog Nektek is. A kép is saját készítésű…:)
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!