Finom ételek inzulinrezisztenciában is

Finom ételek inzulinrezisztenciában is
2021.01.25.
Egy Tengergyümölcsei paella jól tükrözi az alább leírtakat:
Egy fokhagyma, hagyma, paradicsom passata, olívaolaj alaphoz hozzáadtuk a rizst (de akár hajdinát vagy quinoát is), felöntöttük bőségesen alaplével és lefedve főztük kb. 20 percig. A végén a tetejére szórtuk a tengeri herkentyűket, és további 10-12 perc alatt készre pároltuk. Citromlével meglocsolva és friss petrezselyemmel megszórva tálaltuk, friss kevert salátával együtt tökéletes párosítás, de zöldségeket is főzhetünk bele! “Az inzulinrezisztencia (IR) kezeléséhez és az eredmények megtartásához nem kampányszerű fogyókúrák vagy időszakosan alkalmazott szélsőséges diéták vezetnek, hanem egy élethosszig tartó, megfelelően kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag, biológiai alapú táplálkozás.” “Az IR megszüntetése tehát megfelelő tápanyag/kalóriaarány/inzulinigény mellett (azaz 1 adott, elfogyasztott kalória minél több vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet biztosítson úgy, hogy minimálisan hat az inzulinszintünkre), a lehető legalacsonyabb AGE-bevitellel (AGE = előrehaladott glikációs végtermékek) és inzulinszint-ingadozással kell, hogy megtörténjen.” Következő INZULINREZISZTENCIA ELŐADÁSUNKRA jegyek ITT kaphatóak: https://taplalkozasbeallitas.hu/…/live-online…/ A fenti részletek ebben a Szakácskönyvünken találhatóak: https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!