Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Ez az ötletem előételnek született, de remek alternatíva uzsonnára vagy vendégvárónak is.
a padlizsánt sütőben megsütöttem, majd mikor kész volt, a belsejét apróra vágott metélőhagymával kis zsiradékon serpenyőben megpirítottam, majd olívaolajjal összeturmixoltam. Só,bors,citromlé, szárított medvehagyma került még bele ízesítésnek.
Ez az alternatíva alacsony FODMAP étrendbe is passzol. Nem alacsony FODMAP étrendben vöröshagyma és fokhagyma is használható ízesítésnek.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!