Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Ez az ötletem előételnek született, de remek alternatíva uzsonnára vagy vendégvárónak is.
a padlizsánt sütőben megsütöttem, majd mikor kész volt, a belsejét apróra vágott metélőhagymával kis zsiradékon serpenyőben megpirítottam, majd olívaolajjal összeturmixoltam. Só,bors,citromlé, szárított medvehagyma került még bele ízesítésnek.
Ez az alternatíva alacsony FODMAP étrendbe is passzol. Nem alacsony FODMAP étrendben vöröshagyma és fokhagyma is használható ízesítésnek.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!