Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
AGE Mérés Szeminárium
Táplálkozás-Beállítás™: átfogó, összefoglaló Hormonális Fórumest
Étrendi AGE bevitel és a testtömeg változása európai felnőtteknél
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
A lecitin egészségügyi előnyei
A lecitin egészségügyi előnyei – a teljesség igénye nélkül…
Koenzim Q10-el végzett étrend-kiegészítés
Koenzim Q10-el végzett étrend-kiegészítés javítja a petefészkek válaszát és…
Tojásos ananászos pirított rizs kimchivel
Apropó kimchi…
Ez az ötletem előételnek született, de remek alternatíva uzsonnára vagy vendégvárónak is.
a padlizsánt sütőben megsütöttem, majd mikor kész volt, a belsejét apróra vágott metélőhagymával kis zsiradékon serpenyőben megpirítottam, majd olívaolajjal összeturmixoltam. Só,bors,citromlé, szárított medvehagyma került még bele ízesítésnek.
Ez az alternatíva alacsony FODMAP étrendbe is passzol. Nem alacsony FODMAP étrendben vöröshagyma és fokhagyma is használható ízesítésnek.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!