Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Szuperfood: olajbogyó
Az olajbogyó olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan hozzájárulnak többek között…
A PCOS és a krónikus gyulladás összefüggése
A PCOS gyakori állapot nőknél, amelyet a hormonok egyensúlyának felborulása okoz…
Kisgyerekek, babák gyümölcslé-fogyasztása
Kisgyerekeknek csak korlátozottan, babáknak egyáltalán nem javasoltak…
Sütemény recept mákimádóknak
Mérsékelt anyagcsere-profilnak megfelelő:
A halat és a burgonyát fűszereztem sóval, kakukkfűvel, rozmaringgal, majd beraktam a sütőbe.A salátába került újhagyma, rukkola, paradicsom, uborka, melyet balzsamecettel kevertem össze.Rántottához pároltam hagymát és gombát, majd a felkevert tojást ráöntöttem.(!@ a hagyma fehér részeit és a gombát kihagyva alacsony FODMAP-étrendbe illeszthető)
(burgonya helyett édesburgonyával vagy paszternákkal, paradicsom és tojás nélkül pedig szigorú, paleolit szemléletű AIP)
Legtöbbször a meleg reggelit preferálom, a sütőben sült zöldséget, pl. egy szelet hallal gyorsan el lehet készíteni, míg sül, mi készülődhetünk is közben akár. Sütőben sült zöldségekre kenhető házi májkrém, zöldségkrém is.
Ízletes reggeli ötleteket tettünk bele új szakácskönyvünkben is, mely további segítség lehet a változatos, kiegyensúlyozott, egészséges étrendhez.Új szakácskönyvünk e-book és könyv formájában is rendelhető webshopunkban.
https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!