Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
A recept Laurien kolléganőnktől származik, az egyik főzőtanfolyamunk menüjéhez készítette.Pezsgős-paradicsomszószos rák rizzsel (köret opcionális, nálam a rizs bármennyi mennyiségben jöhet 😆😋).
A rákokat sóval, egész borssal és citromlével ízesített vízben megfőzzük. A már lobogó vízbe belehelyezzük a rákokat és 3-4 perc alatt készre főzzük.
Közben egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, belehelyezzük a fokhagymát és óvatosan aranybarnára pirítjuk.
Locsolunk bele egy kis pezsgőt, belekeverjük a sűrített paradicsomot és hagyjuk rövid ideig főzni. Lehúzzuk a tűzről és hozzákeverjük a friss petrezselymet és egy kevés cayenne borsot.
A főtt rákokat tálalás előtt átforgatjuk a fűszeres vajban. A szószos rákhoz én hozzá kevertem a rizst is.
Egy nagy adag balzsamecetes kevert salátával fogyasztottam.
A TB csapat tagjai alapelveink alapján étkeznek és még több ezer Ügyfelünk is. A sok megosztott receptünk alapján is próbáljuk szemléltetni, hogy egészségmegőrzésünk szempontjából sem kell lemondani a finom falatokról. 😋☝️Láttátok már, hogy weboldalunkon több mint 200 recept van fent?!
https://taplalkozasbeallitas.hu/tag/receptek/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!