Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A csapatépítő vacsorán készítettünk egy krémlevest is.
Karikákra vágott zellert citromnáddal, vargányával, friss kakukkfűvel alaplében megpároltuk/megfőztük. Amikor a zeller megpuhult összeturmixoltuk a zöldségeket, került bele még egy kis kókusztejszín is. Ízesítésnek sót és friss metélőhagymát is tettünk bele.
Leves-betétnek jó alternatíva hozzá sült máj, serrano sonka, füstölt hal, akár főzőbanán chips.
Ez a recept paleolit szemléletű autoimmun protokollban is megfelelő.
Szép napot Nektek!
www.taplalkozasbellitas.hu/contact
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!