Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
Anyagcsere-profiljainknak (glucotypes) megfelelően alapvetően egy markáns recept (egészséges zsírokban domináns, low carb), ezen felül egy igazán tápanyagdús menü:
Az étkezések előtt elfogyasztott fermentált zöldség funkcionálisan támogatja a gyomorműködést, a benne lévő probiotikumok (pl. lactobacillus plantarum) pozitívan hatnak emésztőrendszerünkre.
Sokszor hangsúlyozzuk, hogy fogyasszatok élénk színű zöldségeket, hisz számos jótékony hatásuk van egészségünkre: a zöldségek színét adó polifenolok pozitívan befolyásolják vércukor- és inzulinszintünket is, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk is van. A keresztesvirágúak nutriterápiás hatóanyagainak is előnyösek.
Szép estét és jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!