Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Fizikai aktivitás – IBS
A fizikai aktivitás javítja az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteit…
Gyorsan elkészíthető, mégis izgalmasabb mint egy szimpla saláta. Pár szem epret kisebb darabokra vágunk, melyet belekeverünk kevert zöld salátába, hozzáadunk pár szem áfonyát. A hozzávalók összekeverése után sóval, borssal ízesítjük, locsolunk rá olívaolajat vagy magas olajsavas napraforgó-olajat, ízlés szerint akár áfonyaecetet is. Tetejét megszórjuk csíráztatott lenmaggal.
Minden főétkezéshez fogyasztunk salátát, személy szerint nekem hiányérzetem van egy nagy adag saláta nélkül. Fontos, NEM csak a saláta a köret, hanem hozzá fogyasztok valamilyen jó minőségű keményítőforrást, mint pl. rizs, hajdina, quinoa, burgonya, egyéb gyökérzöldségek.
A bogyós gyümölcsök (mint pl. az áfonya is) színanyagokat tartalmaznak (polifenolokat-flavonoidokat), melyek rendszeres fogyasztása jótékony hatással van egészségünkre, emellett alacsony a fruktóztartalmuk is.
A csíráztatott lenmagban található lenmag-lignánok rendszer fogyasztása a relatív ösztrogéndominancia bizonyos formái ellen hat, így támogatja nőknél a hormonális egyensúlyokat.
Szép estét Nektek.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!