Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Gyorsan elkészíthető, mégis izgalmasabb mint egy szimpla saláta. Pár szem epret kisebb darabokra vágunk, melyet belekeverünk kevert zöld salátába, hozzáadunk pár szem áfonyát. A hozzávalók összekeverése után sóval, borssal ízesítjük, locsolunk rá olívaolajat vagy magas olajsavas napraforgó-olajat, ízlés szerint akár áfonyaecetet is. Tetejét megszórjuk csíráztatott lenmaggal.
Minden főétkezéshez fogyasztunk salátát, személy szerint nekem hiányérzetem van egy nagy adag saláta nélkül. Fontos, NEM csak a saláta a köret, hanem hozzá fogyasztok valamilyen jó minőségű keményítőforrást, mint pl. rizs, hajdina, quinoa, burgonya, egyéb gyökérzöldségek.
A bogyós gyümölcsök (mint pl. az áfonya is) színanyagokat tartalmaznak (polifenolokat-flavonoidokat), melyek rendszeres fogyasztása jótékony hatással van egészségünkre, emellett alacsony a fruktóztartalmuk is.
A csíráztatott lenmagban található lenmag-lignánok rendszer fogyasztása a relatív ösztrogéndominancia bizonyos formái ellen hat, így támogatja nőknél a hormonális egyensúlyokat.
Szép estét Nektek.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!