Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Alaplében és kókusztejszínben párolt zöldségek👉főzőbanán, pak choi, póréhagyma, lilakáposzta. Fűszerezésnek sót, kakukkfüvet használtam.
Hozzá tojást, olajbogyót, füstölt lazacot fogyasztottam.
Ehhez a körethez jól illik egy szelet hal, kacsacomb, kacsamell vagy marhaburger, ízlés szerint, akár ebédre vagy vacsorára is.
A zöldségeket mind hagyományos élelmiszerboltban vásároltam (interspar) de természetesen minden módosítható, főzőbanán helyett lehet pl. burgonya, édesburgonya.
Legyen minél színesebb a tányérotok, hisz a színanyagoknak is rengeteg pozitív hatása van egészségünk szempontjából.
Szép napot Nektek! www.taplalkozasbeallitas.hu/contact
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!