Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Alaplében és kókusztejszínben párolt zöldségek👉főzőbanán, pak choi, póréhagyma, lilakáposzta. Fűszerezésnek sót, kakukkfüvet használtam.
Hozzá tojást, olajbogyót, füstölt lazacot fogyasztottam.
Ehhez a körethez jól illik egy szelet hal, kacsacomb, kacsamell vagy marhaburger, ízlés szerint, akár ebédre vagy vacsorára is.
A zöldségeket mind hagyományos élelmiszerboltban vásároltam (interspar) de természetesen minden módosítható, főzőbanán helyett lehet pl. burgonya, édesburgonya.
Legyen minél színesebb a tányérotok, hisz a színanyagoknak is rengeteg pozitív hatása van egészségünk szempontjából.
Szép napot Nektek! www.taplalkozasbeallitas.hu/contact
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!