Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Alaplében és kókusztejszínben párolt zöldségek👉főzőbanán, pak choi, póréhagyma, lilakáposzta. Fűszerezésnek sót, kakukkfüvet használtam.
Hozzá tojást, olajbogyót, füstölt lazacot fogyasztottam.
Ehhez a körethez jól illik egy szelet hal, kacsacomb, kacsamell vagy marhaburger, ízlés szerint, akár ebédre vagy vacsorára is.
A zöldségeket mind hagyományos élelmiszerboltban vásároltam (interspar) de természetesen minden módosítható, főzőbanán helyett lehet pl. burgonya, édesburgonya.
Legyen minél színesebb a tányérotok, hisz a színanyagoknak is rengeteg pozitív hatása van egészségünk szempontjából.
Szép napot Nektek! www.taplalkozasbeallitas.hu/contact
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!