Egy igazi tavaszi recept, sok színes zöldséggel

Egy igazi tavaszi recept, sok színes zöldséggel
2019.04.21.

Egy könnyű, teljesen növényi alapú menü, remek alternatíva akár a színhúsmentes étkezésekhez vagy napokra.

Párolt zöldségek:
édesburgonya, újhagyma, gomba, cukorborsó, spárga, zellerszár, ízesítésnek sót, metélőhagymát és medvehagymát használtam;
+fermentált zöldség, avokádó és olajbogyó.

Az avokádó és olajbogyó kiváló omega_9 forrás, a zöldségek színét adó flavonoidok pedig
pozitívan befolyásolják vércukor és inzulinszintünket, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk is van.

Szép estét Nektek!
www.taplalkozasbeallitas.hu/contact


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!