Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
Számos egyszerű elkészítési módja van a különböző halaknak.
A képen aranydurbincs filé látható, mely az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módon készült. Egy serpenyőben melegítsünk egy kevés zsiradékot (pl. vaj, ghí, kókuszolaj, olívaolaj vagy magas olajsavas napraforgó-olaj). Egy vékonyabb filé esetében miután megsóztuk mindkét oldalát, helyezzük bőrös oldalával lefelé és süssük kb. 3 percig közepes hőfokon. Látni fogjuk a „húsos” oldalon, hogy milyen tempóban sül, mivel ilyenkor megváltozik a húsának a színe, kevésbé áttetsző lesz. Amikor a közepén még kicsit nyers, de már eltelt a kb. 3-3,5 perc, egy laza mozdulattal fordítsuk meg 30 másodpercre, majd vegyük le a tűzről. A serpenyőben lévő maradék hő tökéletesen el fogja készíteni. Ha túlsütjük a filét, kiszárad, nem lesz olyan omlós és szaftos. Minden bőrös halfilé esetén alkalmazhatjuk ezt az elkészítési módot, a filé vastagságától függően kicsit több vagy kevesebb percig kell sütni. Citromlével, zöldfűszerekkel, majonéz alapú mártásokkal, gm szójaszósz alapú mártásokkal, csípős szószokkal egyaránt nagyon finom!
Én visszahűtött basmati rizst, sült édesburgonyát, Müller Ildi féle fermentált brokkolis káposztát, zöldfűszeres cukkinit és kevés majonézes tormát fogyasztottam hozzá. Színanyagok, rezisztens keményítő, probiotikum, omega-3, A-vitamin, C-vitamin, szelén, magnézium, cink… minden jó, ami támogathatja szervezetünk egészséges működését.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!