Édesszájúság

Édesszájúság
2015.03.01.
Te azt mondod édesszájú vagy?! Ha így van, akkor én azt mondom, hogy HAMAROSAN DAGANATOS BETEG IS LEHETSZ… Évekkel ezelőtt már megfigyeltük, hogy valójában mire is használható egy orvosdiagnosztikai MRI készülék, amivel daganatos betegeket is vizsgálnak. Illetve vizsgálnak ugyan, de a következő tényre aztán nem nagyon hívják fel a figyelmet.

A San Francisco-i University of California (ahol Jómagam is végeztem táplálkozástudományi kurzusokat) egyik professzor kutatójának, Dr. Robert H. Lustig M.D legújabb tanulmányából idézek egy szösszenetet, ami nagyon összecseng azzal, amit minden tanfolyamon kihangsúlyozunk:
„Ami a rákot illeti elmondhatjuk, hogy a cukorfogyasztás hatására a szervezet által termelt hormonok (adiponektin, leptin, grelin és az inzulin) is a rákos sejteket „táplálják”. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor lehajtasz egy kólát, vagy megeszel egy szelet tortát, a szervezet által termelt vegyi anyagok (hormonok, enzimek) nemcsak azt tudatják a rákos sejtekkel, hogy kezdjék el felvenni a cukrokat, hanem azonnal megkezdődik a daganatok nagyságának és terjedésének növekedése is.”

FIGYELEM: itt természetesen „nemcsak” a fehér kristálycukorról beszélünk, hanem minden finomított és feldolgozáson átesett szénhidrátról: pékáruk, kekszek, édességek, cukros üdítők, glükóz-fruktóz szirupok, fagylaltok, tésztafélék és néhány nagy gyümölcscukor-tartalmú nemesített gyümölcsféle is (hogy a por alakot öltő fruktózról ne is beszéljek)…

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!