Ebéd/vacsora ötlet

Ebéd/vacsora ötlet
Palágyi Adrienn
2020.04.27.

Mai ebéd/vacsora ötlet: sütőben sült sárgarépa és burgonya (kevés kacsazsírral, sóval), fokhagymás párolt spenót és sült…

Közzétette: Táplálkozás-Beállítás – 2020. április 22., szerda

Sütőben sült sárgarépa és burgonya (kevés kacsazsírral, sóval), fokhagymás párolt spenót és sült kacsacomb, hozzá egy kis cékla és Müller Ildi fermentált káposztája. A fokhagyma medve-, metélő- vagy újhagymával helyettesítve alacsony FODMAP étrendbe is beilleszthető.

Szép színes tányér, gyorsan elkészíthető és nagyon finom!

Müller Ildi féle fermentálás itt érhető el:

Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó program

Jó főzést kívánunk!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!

KIÚT AZ INZULINREZISZTENCIÁBÓL!Január 26. 17:45 ELŐADÓ: Bartha Ákos táplálkozás-kutató

Így gyógyulhatsz ki az IR-ból!

  • Valóban arany középút-e a ”160 gramm szénhidrát diéta”??
  • Tévhitek és buktatók az IR-t érintő táplálkozásban. 
  • Melyek a gyakorlatban valóban működő, hatékony megoldások az inzulinrezisztenciára?
  • Kiváló lehetőség az eltervezett életmódváltáshoz is!

Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetben, hogy megtaláld az egyensúlyt.