Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Mindig hangsúlyozzuk a máj fogyasztás fontosságát, azt javasoljuk, hogy 2-4 naponta fogyasszatok, hisz nagyon magas a tápanyag-sűrűsége. Egy szelet máj (kb. 70 g) többek között rengeteg: -A vitamint (napi ajánlott bevitel 900%-a) -B12 vitamint (napi ajánlott bevitel 820%-a) -folátot (napi ajánlott bevitel 60%-a), cinket (napi ajánlott bevitel 55%-a) -rezet (napi ajánlott bevitel 500%-a) tartalmaz és a természetes vaspótlás egyik legjobb formája (napi ajánlott bevitel 25%-a).
Törekedjetek rá, hogy teljes értékű ételeket fogyasszatok. Szép estét Nektek! (Ezt a vacsorát egy 4,5-5 órás hegyvidéki túra után fogyasztottunk…
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!