Debreceni Egyetem- Holisztikus Betegellátás tantárgy

Debreceni Egyetem- Holisztikus Betegellátás tantárgy
2018.03.11.

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a Debreceni Egyetem Orvosi Karának Akkreditációs Tanácsa kötelező-választható minősítéssel a 2017 – 2018-as tanév II. felére elfogadta a következő tantárgyat, melynek (többek között) a Táplálkozás-Beállítás (Bartha Ákos előadói munkájával) is része:
Holisztikus Betegellátás

ECTS kreditje: 2 kredit
Debreceni Egyetem Általános Orvosi Kar
A tárgy felvételére ajánlott évfolyam: ÁOK IV-V. évf.
Max. létszám: 60 fő

Dr. Varga Imre programszervező Barátom így számolt be az első oktatási napról: „Először is kb. 60-an voltak (ami teltház), akik gyakorlatilag szünet beiktatása nélkül végig ülték az első 3X45’-et, jóllehet többször javasoltam kis pihenőt. Élmény volt számomra, hogy a végén az utolsó percben is csillogtak a tekintetek és érezhettem az érdeklődésüket. Remélem, hogy a végén elhangzott tapsuk a témakör iránti őszinte érzéseik által fűtött volt és nem csupán az udvariasságuk által generálódott.”

Jövő hétfőn Bartha Ákos a soron következő előadók egyike, tehát ezennel a Táplálkozás-Beállítás alkalmazott táplálkozástudományi nézőpontjait magokként (de hivatalosan is ) elvetjük a fiatal debreceni orvostan-hallgatók között is…


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!