Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Vacsorára csirkecombot készítettem gyömbéres-lilakáposzta-pürével. A további köretet egyéni anyagcsere-profil szerint javasoljuk. Én ezt a köretet legutóbb egy étteremben kóstoltam, ott még édesburgonya-tallérral volt tálalva.
A csirkét fűszereztem sóval, korianderrel és fokhagymával, majd sütőben megsütöttem.
A püréhez egy fej vöröshagymát és egy fél káposztát darabokra vágtam, kókuszzsíron puhára pirítottam, végén sóztam, hozzá reszeltem fokhagymát és gyömbért. Tisztított vajjal turmixoltam össze, így lett pürés. Akár turmixolható kókusztejszínnel is (zsíros kókusztej, adalékmentes)
Szeretek új dolgokat kipróbálni, a színe miatt ez a gyerekek szamára is izgalmas köret:) Remélem Ti is kipróbáljátok
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!