Palágyi Adrienn

2011-ben egy rendezvény keretében találkoztam a Táplálkozás-Beállítás rendszerével. Egy ismerősöm ajánlására kezdtem el megoldást keresni kezdődő, figyelmeztető jellegű egészségügyi gondomra, melyre rendkívül gyors hatású gyógyírt jelentett az alkalmazott módszertan. Azóta is e rendszer szerint gyakorolt alapelvek mentén élek, maximálisan tekintetbe véve saját testem egyéni működését, melyet évről-évre egyre jobban megismerhettem általa. Végeredményben nem csupán kifejleszthettem a testreszabott egyéni étrendemet, amelyet a mindennapokban követek, hanem azt a személyes életmódot is, amely valóban szolgálja az egészségemet.

2012-től, mint lelkes munkatárs is becsatlakoztam a szervezet életébe, elsődleges feladataim; az online jelenlétünk és az ügyfélmenedzsment biztosítása-fejlesztése, engedélyezett képzéseink teljes körű szakmai koordinációja, stratégiai partnereinkkel való együttműködés, ill. a rendezvényeinkhez kapcsolódó operatív teendők lebonyolítása.

Ügyfeleink visszajelzései, elért kimagasló eredményeink és az idehaza különlegesnek és egyedülállónak számító komplex és progresszív szemléletű szakértői megközelítésünk miatt nem kérdés számomra, hogy aki hozzánk fordul táplálkozását, életmódját érintő egészségügyi kérdéseivel, annak biztosan a lehető legjobb kezekben lesz az egészsége.

Palágyi Adrienn

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!