Kenyeres Adrienn

Gyerekkorom óta fontos szerepet töltött be életemben az egészséges életmód, mindig is sportoltam és kerestem a számomra megfelelő étrendet. Tanulmányaimat is ezen a területen folytattam, 2015-ben diplomáztam a Testnevelési Egyetem Rekreáció és Egészségfejlesztés szakán.

Bartha Ákossal egy előadáson találkoztam, ahol meggyőzően hatott rám minden információ, amit a táplálkozással kapcsolatosan elmondott. 2013 óta elsőként csatlakozhattam a Táplálkozás-Beállítás™ Csapathoz, mely azóta is meghatározó szerepet tölt be életemben. Ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartás, rendezvények szervezése vált elsődleges feladatommá. Személyes érdeklődésem mellett célom, hogy szakmai tudásomat folyamatosan fejlesszem, hogy Ügyfeleinket, különböző egészségügyi kihívásaikat ismerve, célirányosan tudjam tájékoztatni az előzetes teendőkről (pl. célirányos laborjavaslatok), válaszolni tudjak szakmai kérdéseikre. Ezért 2016-ben én is elvégeztem az akkreditált “Funkcionális Táplálkozási ismeretek” tanfolyamot.

Személyes tapasztalatomból adódóan tudom, hogy mennyivel jobb érzés a szervezetemnek megfelelően étkeznem aktív sportteljesítmény mellett is. Sokáig kerestem táplálkozás szempontjából a számomra ideális utat és nagy öröm számomra, hogy megtaláltam, ennek megfelelően hitelesen tudom végezni munkámat.

Mindemellett edzőként dolgozom (csoportos funkcionális órákat tartok), ahol szintén meghatározó szerepet tölt be a sportélettannal kapcsolatosan megszerzett tudásom. 2016 óta a Life1 edzőtermek szakmai munkáját is segítem.

Motiváltságom, lendületességem, emberközpontúságom és folyamatos fejlődési vágyam segít azon célom eléréséhez, hogy Ügyfeleink és Vendégeim a sport és az egészséges életmód hosszútávú szerelmeseivé váljanak.

Az emberekkel való foglalkozás számomra lételem, törekszem rá, hogy Ügyfeleink, akik bizalommal fordulnak hozzánk, személyre-szabott, megoldásorientált tanácsokat kapjanak Csapatunktól, melyek segítik Őket a hosszútávú, egészséges, minőségi élet kialakításában.

Kenyeres Adrienn

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!