Kassai-Kaddoura Dina

A táplálkozástudomány mindig nagyon érdekes és izgalmas terület volt számomra. Kiskorom óta túlsúlyos voltam, ezért korán elkezdtem kutatni, hogy melyik az a táplálkozási irány, ami számomra megfelelő lenne. Eleinte a szépség és a táplálkozás kapcsolata vonzott leginkább, bármilyen diétát kipróbáltam, amiről azt olvastam, hogy hatékony fogyást eredményezhet.

A „célomat” végül egy nagyon alacsony szénhidráttartalmú diétával értem el, amit heti 5-6 ugyancsak intenzív crossfit és súlyemelő edzés mellett folytattam. Idővel több, számomra akkor még megmagyarázhatatlan problémám lett, számtalan orvosnál jártam, mire kimondták a PCOS diagnózisát. A felírt gyógyszerek azonban hatástalannak bizonyultak, ekkor döntöttem úgy, hogy saját kezembe veszem a sorsom. Ennek eredménye, hogy végül rátaláltam a Táplálkozás-Beállítás™ Csapatára.
Az általunk javasolt étrendi és életmódbeli tanácsoknak köszönhetően megtaláltam az egyensúlyt az egészséges táplálkozás és az egészségsport között, ezáltal a korábbi egészségügyi problémáim sokat javultak.
Az elért sikereket követően még inkább vonzott minden, ami az egészséggel és annak táplálkozásbeli összefüggéseivel kapcsolatos. Elkezdtem fejleszteni a tudásomat, elvégeztem többek között a Nutribalance Kft. Alkalmazott Táplálkozástudományi Ismeretek továbbképzését, amely elmélyítette bennem azt az elhatározást, hogy a megszerzett ismereteimmel minél több embernek szeretnék segíteni, majd csatlakoztam a Táplálkozás-Beállítás™ Csapatához.

Gyerekkorom nagy részét a Közel-Keleten töltöttem, ahol a főzés és a közös étkezés nagyon fontos részét képezte a családi életnek és a mindennapoknak. A hozzám emiatt nagyon közel álló keleti konyha számos eleme könnyen beilleszthető az általunk javasolt étrendbe, aminek köszönhetően a sok éves önsanyargatás után újra átélhetem az étkezés akkori örömét. A konzultációim során szeretném ezt az érzést másoknak is átadni.

Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: női hormonális egyensúlytalanságok (pl. PCOS, pajzsmirigy problémák), inzulinrezisztencia, táplálkozás és egészségsport

Kassai-Kaddoura Dina

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!