Győző-Molnár Anna

A táplálkozástudomány iránti szenvedélyem 2016-ra nyúlik vissza, amikor versenysport mellett a lehető legtöbbet kellett kihoznom az étkezéseimből, hogy fokozzam a sportteljesítményemet. Ez az időszak viszont hormonális és emésztőrendszeri problémákat (és többek között evészavart) eredményezett nálam, amire a hagyományos gyógyszeres megközelítés sikertelennek bizonyult.

Ezután kezdtem el alternatív megoldások felé nyitni, különösen a táplálkozás területén, így találtam a Táplálkozás-Beállítás csapatára is, ahol Bartha Ákos fórumestjein, szemináriumain és funkcionális táplálkozási továbbképzésén mélyítettem el a tudásomat. Időközben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán a Táplálkozástudományi MSc szakot, és mindemellett saját vállalkozásomat is vezetem.

Olyan étkezési rendszeren dolgozunk az ügyfeleinkkel, amely fenntartható, és a hétköznapokba is kényelmesen beilleszthető, drasztikus lemondások nélkül, melyeken keresztül eloszlathatom a táplálkozással kapcsolatos tévhiteket.
Hiszem azt, hogy minden emberben megvan a lehetőség, hogy a legtöbbet
hozza ki a táplálkozásából.

Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: emésztőrendszeri diszfunkciók; női hormonális egyensúlytalanságok (pl. PCOS); az inzulinrezisztencia komplex megközelítése ill. testsúly-optimalizálás; a sport és táplálkozás kapcsolata

Győző-Molnár Anna

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!