Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Dietetikusként 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, előtte 10 évig tanárként, tehát szintén segítő szakmában dolgoztam. A kettőt ötvözve először főállásban tanítottam, magyar és angol nyelven oktattam leendő dietetikusokat és ETK-s hallgatókat. Ezzel párhuzamosan indult el tanácsadói munkám is, és hamarosan egyéni vállalkozó lettem. Nagyon fontos számomra, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjek és tudásom mindig naprakész legyen, ezért nagyon örültem, mikor rátaláltam a Táplálkozás-Beállítás™ előadás sorozatára és képzéseire. Rendszeresen járok nemzetközi konferenciákra, a hazai szakmai képzéseknek pedig már nem csak hallgatójaként, hanem előadójaként, szervezőjeként is részt veszek. 2016 februárjában kezdtem meg PhD tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában, melyet 2021-ben tervezek befejezni.
Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és prevenciónak, mivel hiszem, hogy számos betegség megelőzhető és életmódváltással relevánsan tudunk egészségügyi állapotunkon javítani. Mivel a gasztronómia és a főzés is szenvedélyem, ezért számos praktikus és könnyedén kivitelezhető tanáccsal segítem a hozzám fordulókat, legyen szó alapanyagokról, receptekről vagy ételkészítésről.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: prevenciós dietetika és alkalmazott táplálkozástudomány; hormonális egyensúlyok egyéni kérdései (inzulin-rezisztencia, PCOS, pajzsmirigy működési zavarok); Carmenta-Várandósság-program™
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!