Galló Nóra

Dietetikusként 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, előtte 10 évig tanárként, tehát szintén segítő szakmában dolgoztam. A kettőt ötvözve először főállásban tanítottam, magyar és angol nyelven oktattam leendő dietetikusokat és ETK-s hallgatókat. Ezzel párhuzamosan indult el tanácsadói munkám is, és hamarosan egyéni vállalkozó lettem. Nagyon fontos számomra, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjek és tudásom mindig naprakész legyen, ezért nagyon örültem, mikor rátaláltam a Táplálkozás-Beállítás előadás sorozatára és képzéseire. Rendszeresen járok nemzetközi konferenciákra, a hazai szakmai képzéseknek pedig már nem csak hallgatójaként, hanem előadójaként, szervezőjeként is részt veszek. 2016 februárjában kezdtem meg PhD tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában, melyet 2021-ben tervezek befejezni.

Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és prevenciónak, mivel hiszem, hogy számos betegség megelőzhető és életmódváltással relevánsan tudunk egészségügyi állapotunkon javítani. Mivel a gasztronómia és a főzés is szenvedélyem, ezért számos praktikus és könnyedén kivitelezhető tanáccsal segítem a hozzám fordulókat, legyen szó alapanyagokról, receptekről vagy ételkészítésről.

Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: prevenciós dietetika és alkalmazott táplálkozástudomány; hormonális egyensúlyok egyéni kérdései (inzulin-rezisztencia, PCOS, pajzsmirigy működési zavarok); Carmenta-Várandósság-program™

Galló Nóra

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!