Bartha Ákos

Az elmúlt években jó néhány országban nyílt alkalmam az élelmiszeripar és a táplálkozástudomány több területén tevékenykedni, mely élmények alapvetően meghatározták jelenlegi ismereteimet. Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikusnak tűnő és bonyolult témaköreivel. Megszerzett tapasztalataimra és megelőző tanulmányaimra alapozva épült fel a Táplálkozás-Beállítás™ többszintű rendszere, mely számos jelentősebb életmód programot, valamint ”terápiás célú” étrendeket is magában foglal.

A Táplálkozás-Beállítás™ átfogó rendszerének alapító tulajdonosa és szakmai vezetőjeként támogatom Kollégáimat a következő területeken (a teljesség igénye nélkül):

  • Hormonális egyensúlyok és a táplálkozás komplex összefüggései
  • Carmenta-Várandósság-program™: megfelelő, személyre szabott táplálkozással a fogantatásért; terhesség alatti tápanyag-pótlás
  • Étrend- és táplálék-kiegészítők felülvizsgálata és független tanácsadás
  • Hormonális egyensúlyok egyéni kérdései: inzulin-rezisztencia protokoll, PCOS, endometriózis, pajzsmirigy, mellékvese stb. egyensúlya
  • Természetes “endokrinológia” (tudományosan és megfelelő diagnosztikai módszerekkel alátámasztva): domináns hormontermelő szerv meghatározása és célzott támogatása; női és férfi hormonegyensúly tanácsadás és kiegészítő terápia
  • Emésztőrendszeri regeneráció, gyulladások csökkentése, emésztési panaszok kezelése, ételintolerancia tanácsadás, fruktóz-felszívódási zavar, egyéniFODMAP-protokoll, stb.
  • Speciális, személyre szabott és célirányos laborvizsgálatok közvetítése és szakmai kiértékelése(meddőség, szív- és érrendszeri kockázatfeltárás, autoimmun-folyamatok, bélflóra-státusz, ételérzékenységek, koleszterin-anyagcsere, metabolikus szindróma, zsírsav-profil, komplex hormonrendszer és co-faktor vizsgálat, tápanyag-szintek meghatározása, rákmegelőzés, szerves sav profilok, hisztamin-érzékenység, anti-aging stb.)
  • Autoimmun-protokoll: gyulladáscsökkentő és/vagy hypoallergén étrend, egyéb alternatív megközelítések
  • Átfogó funkcionális állapotfelmérés, ok-okozati tanácsadás
  • Élelmiszerbiológiai megközelítés™

Javaslataink és módszereink a fentieknek megfelelően erősen individualizáltak és Ügyfeleink egyéni sajátosságait mindig figyelembe vesszük.

Kollégáimmal konzultációink során arra fogunk törekedni, hogy érthetően átadjunk minden fontos információt, elmagyarázzuk az összefüggések rendszerét és együtt értelmezzük a kapott eredményeket. Mindezek által a kapcsolódó tanácsadás célja, hogy elősegítsük az optimális életfunkciók kialakulását és megtartását, illetve megelőzzük, vagy adott esetben visszafordítsuk az egészségügyi kihívásokat és ezáltal elérjük az életminőség komplex javulását.

Bartha Ákos

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!