Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Míg az emberiség első több tízezer éves történetében az elégséges táplálékhoz való hozzájutás volt a fő probléma, addig mára a Föld lakosságának éves szinten 150 millió fővel bővülő középosztálya számára az elmúlt évtizedekben nem az elégtelen mennyiségű, hanem épp a túlzott mennyiségű és/vagy rossz összetételű táplálkozás lett a legfontosabb probléma.
Ebben szerepe van saját falánk természetünkön túl az élelmiszeriparnak, esetenként a velük összefonódó kutatóknak, és manapság a közösségi médiának is. Ahhoz képest, hogy az ember néha úgy érzi, hogy a csapból is az egészséges étrend, a mozgás szükségessége, és különböző diéták folynak, valahogy mégis egyre rosszabbak a statisztikáink.
Ennek okairól beszélgettünk Bartha Ákos táplálkozáskutatóval és élelmiszerbiológussal, valamint Nagy Bertalannal, a Concorde privátbanki üzletfejlesztési vezetőjével.
Műsorvezető: Vidovszky Áron
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!