Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Sokszor írunk a rezisztens (azaz emésztésnek ellenálló) keményítőkről és jótékony hatásukról. A hideg burgonyasaláta az egyik legjobb formája a rezisztens keményítők hazai fogyasztásának. A főtt burgonyának lehűtés során megnő a rezisztens keményítő tartalma. A hűtött burgonyának alacsonyabb a glikémiás válasza, így kevésbé emeli meg a vércukorszintet. A rezisztens keményítők javítják az inzulin érzékenységet és kordàban tartják a vércukorszintet is.
A rezisztens keményítők (mivel emésztésnek ellenállnak) rostok, melyek a vastagbél jótékony baktériumait is táplálják és a számukat is növelik (pl. Ruminococcusok), így fogyasztásuk támogatja az emésztőrendszer egyensúlyát is.
További források: https://taplalkozasbeallitas.hu/a-vastagbelben-fermentalod…/ https://taplalkozasbeallitas.hu/egyik-legfontosabb-tema-ve…/
Szép estét Nektek!
www.taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!