Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Sokszor írunk a rezisztens (azaz emésztésnek ellenálló) keményítőkről és jótékony hatásukról. A hideg burgonyasaláta az egyik legjobb formája a rezisztens keményítők hazai fogyasztásának. A főtt burgonyának lehűtés során megnő a rezisztens keményítő tartalma. A hűtött burgonyának alacsonyabb a glikémiás válasza, így kevésbé emeli meg a vércukorszintet. A rezisztens keményítők javítják az inzulin érzékenységet és kordàban tartják a vércukorszintet is.
A rezisztens keményítők (mivel emésztésnek ellenállnak) rostok, melyek a vastagbél jótékony baktériumait is táplálják és a számukat is növelik (pl. Ruminococcusok), így fogyasztásuk támogatja az emésztőrendszer egyensúlyát is.
További források: https://taplalkozasbeallitas.hu/a-vastagbelben-fermentalod…/ https://taplalkozasbeallitas.hu/egyik-legfontosabb-tema-ve…/
Szép estét Nektek!
www.taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!