Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
Burgonya fogyasztása IR esetén
Inzulinrezisztenciában a burgonya amolyan “fekete bárány”… pedig egy egészen szelíd jószág, ha megfelelően elkészítve (nem pürésítjük) és jól “körbekerítve” fogyasztjuk.
Remek körítés mellé a fehérje (a halfogyasztásunkat fellendítendő pl: aranydurbincs, de a szárnyas is tökéletes) és egy ecetes saláta. Jelen esetben salotta hagymás, balzsamecetes petrezselyemsaláta készült, a színanyagbevitelnek is kellő figyelmet szentelve.
Ebben a formában egy tápanyagdús ételt kapunk és a vércukorszintünk sem fog elszállni.
Vaspál Melinda kolléganőnk
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!