Beszélgetés Dr. Varga Zsuzsanna orvossal (podcast)

Beszélgetés Dr. Varga Zsuzsanna orvossal (podcast)
2022.05.31.

Beszélgetésünk Dr. Varga Zsuzsanna orvossal, a Funkcionális Orvoslás Nőknek alapítójával. Fókuszban a pajzsmirigy egészsége!

E beszélgetésünk apropója a pajzsmirigy témákat érintő „Rés a pajzson” c. éves nagyelőadásunk, mely minden évben az egyik legnépszerűbb rendezvényünk – ez egyben azt is mutatja, hogy egy nagyon-nagyon fontos témáról van szó. Már-már népegészségügyi problémáról beszélünk, ami elsősorban a mi tapasztalataink szerint a nőket érinti és foglalkoztatja olyan mélységben, hogy érdemes róla hosszabban is beszélgetni. Mindezekhez kapcsolódóan Dr. Varga Zsuzsanna a vendégünk, akivel a pajzsmirigyet érintő alapvető kérdésekről beszélgettünk és osztotta meg velünk tapasztalatait és megközelítéseit.

A beszélgetés elérhető itt:
https://taplalkozasbeallitas.activehosted.com/index.php?action=social&chash=6f3ef77ac0e3619e98159e9b6febf557.268&ref=facebook&fbclid=IwAR15w3SO2-uAtqPAuO2v_FY7tHq7v1-ED2oeCEHk_ClaW-shBu1Wj64YB9s

https://drive.google.com/file/d/1wyOvY6E8_q6CTYI6e7huK0bi-nhKSVKz/view?fbclid=IwAR2Wc1tGwkYLgIsiuy0cR-G7_TylbY46_CdF6fdAGKZFHdcsBnD8tVkfe5I

Nem működik a lejátszás? Kérjük várd meg, míg teljesen betölt a felvétel, és/vagy engedélyezd böngésződben a harmadik féltől származó cookie-kat, ha van lépj be gmail-fiókodba, valamint le is töltheted a felvételt, esetleg kíséreld meg másik eszközről a lejátszást.
Ha a fenti megoldási lehetőségek egyike sem válna be, ide írj nekünk: info@taplalkozasbeallitas.hu

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!