Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalom: fehérje-zsír-szénhidrát.
Előfőzött, majd gyorsan lepirított tengeri herkentyű (itt éppen tintahal), kókusztejszínnel lett lepirítva. Köretnek sütőben sült burgonya, friss metélőhagymával a tetején, illetve Müller Ildikó fermentált zöldsége (laktofermentált tormás cékla).
A pohárban nem vörösbor van, hanem fekete berkenye direkt leve, mely kiváló színanyag-forrás.
Magas tápanyag-sűrűségű fehérje (jód, szelén, cink, stb.), pre-és probiotikumok, színanyagok, kollagének, biztonságos keményítő, glikémiás kontroll, …: Táplálkozás-Beállítás ökölszabályok.
(Cékla helyett pl. fermentált cukkinivel „bélérintett” endometriózis esetén alacsony FODMAP-étrendbe illeszthető menü.)
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!