Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalom: fehérje-zsír-szénhidrát.
Előfőzött, majd gyorsan lepirított tengeri herkentyű (itt éppen tintahal), kókusztejszínnel lett lepirítva. Köretnek sütőben sült burgonya, friss metélőhagymával a tetején, illetve Müller Ildikó fermentált zöldsége (laktofermentált tormás cékla).
A pohárban nem vörösbor van, hanem fekete berkenye direkt leve, mely kiváló színanyag-forrás.
Magas tápanyag-sűrűségű fehérje (jód, szelén, cink, stb.), pre-és probiotikumok, színanyagok, kollagének, biztonságos keményítő, glikémiás kontroll, …: Táplálkozás-Beállítás ökölszabályok.
(Cékla helyett pl. fermentált cukkinivel „bélérintett” endometriózis esetén alacsony FODMAP-étrendbe illeszthető menü.)
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!