Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalom: fehérje-zsír-szénhidrát.
Előfőzött, majd gyorsan lepirított tengeri herkentyű (itt éppen tintahal), kókusztejszínnel lett lepirítva. Köretnek sütőben sült burgonya, friss metélőhagymával a tetején, illetve Müller Ildikó fermentált zöldsége (laktofermentált tormás cékla).
A pohárban nem vörösbor van, hanem fekete berkenye direkt leve, mely kiváló színanyag-forrás.
Magas tápanyag-sűrűségű fehérje (jód, szelén, cink, stb.), pre-és probiotikumok, színanyagok, kollagének, biztonságos keményítő, glikémiás kontroll, …: Táplálkozás-Beállítás ökölszabályok.
(Cékla helyett pl. fermentált cukkinivel „bélérintett” endometriózis esetén alacsony FODMAP-étrendbe illeszthető menü.)
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!