Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalom: fehérje-zsír-szénhidrát.
Előfőzött, majd gyorsan lepirított tengeri herkentyű (itt éppen tintahal), kókusztejszínnel lett lepirítva. Köretnek sütőben sült burgonya, friss metélőhagymával a tetején, illetve Müller Ildikó fermentált zöldsége (laktofermentált tormás cékla).
A pohárban nem vörösbor van, hanem fekete berkenye direkt leve, mely kiváló színanyag-forrás.
Magas tápanyag-sűrűségű fehérje (jód, szelén, cink, stb.), pre-és probiotikumok, színanyagok, kollagének, biztonságos keményítő, glikémiás kontroll, …: Táplálkozás-Beállítás ökölszabályok.
(Cékla helyett pl. fermentált cukkinivel “bélérintett” endometriózis esetén alacsony FODMAP-étrendbe illeszthető menü.)
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
"RÉS A PAJZSON" 2022.06.03.
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása a pajzsmirigyműködés és a táplálkozás összefüggéseiről. Pajzsmirigy problémák kezelése természetes módon!
NutriBalance kedvezmény:
kuponkód: NB0603