Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalom: fehérje-zsír-szénhidrát.
Előfőzött, majd gyorsan lepirított tengeri herkentyű (itt éppen tintahal), kókusztejszínnel lett lepirítva. Köretnek sütőben sült burgonya, friss metélőhagymával a tetején, illetve Müller Ildikó fermentált zöldsége (laktofermentált tormás cékla).
A pohárban nem vörösbor van, hanem fekete berkenye direkt leve, mely kiváló színanyag-forrás.
Magas tápanyag-sűrűségű fehérje (jód, szelén, cink, stb.), pre-és probiotikumok, színanyagok, kollagének, biztonságos keményítő, glikémiás kontroll, …: Táplálkozás-Beállítás ökölszabályok.
(Cékla helyett pl. fermentált cukkinivel „bélérintett” endometriózis esetén alacsony FODMAP-étrendbe illeszthető menü.)
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!