Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Az arabinogalaktánnal történő kiegészítés jelen kutatás fényében szignifikánsan csökkentette a megfázással érintett résztvevők számát: a megfázás előfordulási gyakorisága és a fertőzés által érintett résztvevők száma szignifikánsan kevesebb volt az arabinogalaktánt szedőknél a placebot fogyasztókhoz képest. A tanulmány azt bizonyította, hogy a vörösfenyő arabinogalaktán fokozza a szervezet védekezőképességét a különféle felső légúti, megfázásos természetű (influenzaszerű) fertőzések ellen (már 2013-ban).
Forrás:
(Clinical Trial):Curr Med Res Opin. 2013 Mar;29(3):251-8.Larch arabinogalactan effects on reducing incidence of upper respiratory infectionsL Riede, B Grube, J Gruenwald
Arabinogalaktán tartalmú termékünk itt érhető el:
Freyagena Arabino-X-immunorost-komplex
https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/3649928825057855
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!