Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Pont abban a zsír-fehérje arányban és összetételben, ahogy sokan szeretjük…. Este egy kis kurkumás édesburgonyával és rukkolával remek lesz… És pillanat alatt elkészül.
Angus Marha Hamburger Húspogácsa összetevők Angus marhahús (98,9 %), étkezési só, bors
TÁPÉRTÉK INFORMÁCIÓK:
Elkészítési javaslat: Grillsütőben: Melegítse elő a grillsütőt közepes fokozatra és süsse 18-20 percig. Időnként fordítsa meg. Serpenyőben: kis mennyiségű olívaolajban közepes hőmérsékleten 18-20 percig süsse a pogácsákat. Időnként fordítsa meg. Tálalás előtt ellenőrizze, hogy a hamburger jól átsült-e Tárolás -18°C alatt. Felengedtetés után tilos újrafagyasztani!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!