Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
Vannak alkalmak, mikor étteremben ebédelünk, vacsorázunk, úgy gondoljuk, hogy ilyenkor is lehet megfelelő ételt választani, mely alapelveinknek is megfelel. Amikor éttermet választunk, mindig előre megnézzük a menüt.
Ma szuvidált (legkíméletesebb fehérje elkészítési mód) marhapofa volt a menü, paszternákpürével/vagy krumplipürével, párolt zöldségekkel.
Igaz receptet nem kaptunk hozzá, nagyon ízletes volt és egy kis kreativitással remek új menü ötlet is egy otthoni főzéshez.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!