Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
AGE Mérés Szeminárium
Táplálkozás-Beállítás™: átfogó, összefoglaló Hormonális Fórumest
Étrendi AGE bevitel és a testtömeg változása európai felnőtteknél
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Freyagena Balance Cellu LITE
Ez a kivonat jótékony növényi hatóanyagokat tartalmaz, amelyek az egész szőlőben megtalálhatók…
Berberine – egy értékes étrend-kiegészítő számos előnnyel
A berberin csökkenti a vércukorszintet, így hozzájárulhat a fogyáshoz és javíthatja a szív egészségét…
A lecitin egészségügyi előnyei
A lecitin egészségügyi előnyei – a teljesség igénye nélkül…
Vannak alkalmak, mikor étteremben ebédelünk, vacsorázunk, úgy gondoljuk, hogy ilyenkor is lehet megfelelő ételt választani, mely alapelveinknek is megfelel. Amikor éttermet választunk, mindig előre megnézzük a menüt.
Ma szuvidált (legkíméletesebb fehérje elkészítési mód) marhapofa volt a menü, paszternákpürével/vagy krumplipürével, párolt zöldségekkel.
Igaz receptet nem kaptunk hozzá, nagyon ízletes volt és egy kis kreativitással remek új menü ötlet is egy otthoni főzéshez.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!