Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Vannak alkalmak, mikor étteremben ebédelünk, vacsorázunk, úgy gondoljuk, hogy ilyenkor is lehet megfelelő ételt választani, mely alapelveinknek is megfelel. Amikor éttermet választunk, mindig előre megnézzük a menüt.
Ma szuvidált (legkíméletesebb fehérje elkészítési mód) marhapofa volt a menü, paszternákpürével/vagy krumplipürével, párolt zöldségekkel.
Igaz receptet nem kaptunk hozzá, nagyon ízletes volt és egy kis kreativitással remek új menü ötlet is egy otthoni főzéshez.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!