Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
No de lássuk a javaslatot: — Mascarpone sajt (rendes; nem light, nem keményítővel kevert, nem ízesített) — pár csepp méz (lehetőleg magyar termelői) — több fahéj Aztán keverjük össze az egészet egy tálkában… és KÉSZ!
Működik bogyós gyümölcsökkel (márna, áfonya, szeder, akár fagyasztottan is, de semmiképp sem lekvár vagy szirup) és például magas kakaóvaj tartalmú étcsokoládé-porral is, de azért hadd ne lőjem el az összes alternatívát…
Szándékos nyár végén osztom meg Veletek, hiszen kb. 1 órára berakva a mélyhűtőbe ezt a keveréket egész fagylalt állagú és élményű lesz
A mérték nagyon-nagyon fontos, szerencsére sokat nem lehet megenni belőle (szerintem).
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!