Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Alapvetően mérsékelt anyagcsere-profil szerint, ami alacsony FODMAP-diétában is tökéletes:
Étkezések előtt rendszeresen fogyasztok fermentált zöldségeket, savanyú íze kíméletesen támogatja a gyomorműködést, „erősíti” a gyomromat. A fermentált zöldségekben található jótékony baktériumok (pl. lactobacillus plantarum) támogatják a bélflórát, ráadásul a fermentált zöldségek probiotikumai általában D-laktát mentesek is.
Következő emésztőrendszeri fórumestünkön részletesen, komplexen érintjük azokat a területeket, melyek segíthetik az emésztőrendszer egészségének támogatását és megoldást nyújthatnak ehhez a területhez (gasztroenterológia) kapcsolódó egészségügyi kihívásokban (alacsony FODMAP-étrend, funkcionális élelmiszerek, emésztőrendszeri regeneráció 4 további pillére).
www.taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek
Várunk Titeket sok szeretettel.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!