Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Az a koncepció, hogy reggelire egészen más ételeket kellene fogyasszunk egy merőben modern, nyugati találmány. A reggeliző pelyhek, péksütemények, szendvicsek és társaik elképesztően népszerűvé váltak az utóbbi 100 évben, pedig azelőtt, és ahogyan ma is még sok helyen (pl. Japán vagy Indonézia), a reggelire elfogyasztott étel sokkal inkább hasonlít a nap többi étkezéséhez. Célja, hogy tápláljon és felkészítsen a napra, ami előttünk áll. Mi is igyekszünk ezt a megközelítést és szemléletet átadni, együnk reggelire is kiegyensúlyozott, de vegyes és változatos főtt ételeket!
Következő rendezvényünkre jegyek még itt kaphatóak:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/live-online…/
Szakácskönyvünk pedig újra készleten: https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!