Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
Az a koncepció, hogy reggelire egészen más ételeket kellene fogyasszunk egy merőben modern, nyugati találmány. A reggeliző pelyhek, péksütemények, szendvicsek és társaik elképesztően népszerűvé váltak az utóbbi 100 évben, pedig azelőtt, és ahogyan ma is még sok helyen (pl. Japán vagy Indonézia), a reggelire elfogyasztott étel sokkal inkább hasonlít a nap többi étkezéséhez. Célja, hogy tápláljon és felkészítsen a napra, ami előttünk áll. Mi is igyekszünk ezt a megközelítést és szemléletet átadni, együnk reggelire is kiegyensúlyozott, de vegyes és változatos főtt ételeket!
Következő rendezvényünkre jegyek még itt kaphatóak:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/live-online…/
Szakácskönyvünk pedig újra készleten: https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!