Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Hoztam Nektek egy ebéd/vacsora alternatívát, amit gyorsan el lehet készíteni. Anyagcsere profiljaink szerint ez egy „Fitness guru-Modern vadász” recept.
Előkészítjük a sütőt 180-200 C fokra. A zellert meghámozzuk majd hasábokra vágjuk. Megsózzuk és bezsírozzuk ( én kacsazsírt használtam ), majd sütőbe rakjuk 20-25 percig, még megpirul. A sózás fontos. ( úgy gondolom a zeller hasáb a gyerekek számára is egy remek köret alternatíva)
A kacsamellet előkészítjük, a bőrét bevágjuk ( én itt még semmilyen fűszert nem tettem rá, hogy ne égjen rá ). Lassú tűzön a serpenyőbe rakjuk. Folyamatosan forgatjuk az oldalait addig, míg a bőre barnára nem pirul. Mikor már majdnem kész, kivesszük a serpenyőből és befűszerezzük. ( én sót és fokhagymát használtam, de lehet fűszerkeveréket is ). Végül ez előmelegített sütőbe kb. 15 percig még berakjuk (a már kész zeller fölé). Tálaláshoz a kacsamellet szeletekre vágjuk és a zeller hasábokkal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!