Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Hoztam Nektek egy ebéd/vacsora alternatívát, amit gyorsan el lehet készíteni. Anyagcsere profiljaink szerint ez egy “Fitness guru-Modern vadász” recept.
Előkészítjük a sütőt 180-200 C fokra. A zellert meghámozzuk majd hasábokra vágjuk. Megsózzuk és bezsírozzuk ( én kacsazsírt használtam ), majd sütőbe rakjuk 20-25 percig, még megpirul. A sózás fontos. ( úgy gondolom a zeller hasáb a gyerekek számára is egy remek köret alternatíva)
A kacsamellet előkészítjük, a bőrét bevágjuk ( én itt még semmilyen fűszert nem tettem rá, hogy ne égjen rá ). Lassú tűzön a serpenyőbe rakjuk. Folyamatosan forgatjuk az oldalait addig, míg a bőre barnára nem pirul. Mikor már majdnem kész, kivesszük a serpenyőből és befűszerezzük. ( én sót és fokhagymát használtam, de lehet fűszerkeveréket is ). Végül ez előmelegített sütőbe kb. 15 percig még berakjuk (a már kész zeller fölé). Tálaláshoz a kacsamellet szeletekre vágjuk és a zeller hasábokkal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!