A „nem-öregedés” művészete

A „nem-öregedés” művészete
2015.03.01.
Sarah Merson (a hagyományos gyógymódok alternatív kutatója) szerint melyek a fő öregedésgátló zöldségek! Engedelmetekkel csak azokat fogom most megemlíteni Sarah könyvéből, melyek idehaza is könnyedén és idény jelleggel beszerezhetőek:

– cékla (gyomorsav-teszthez is nagyon jó)
– uborka (házilag, fokhagymával kovászolva…)
– zeller (gumó és szár is)
– paprika (nyersen)
– paszternák
– hagyma (mindenféle és minden mennyiségben)
– endívia (a gyökere prebiotikumokat tartalmaz, a levél szerintem nagyon ízletes rendes májkrémmel)
– fodros kel (sajnos idehaza nem divatos)
– brokkoli
– spenót (nyersen)
– kelkáposzta
– paradicsom
– vízitorma (kiskertben is megterem)
– édesburgonya (csakis a magyar)
– retek (állítólag este érdemes fogyasztani)
– spárga
– gomba
– kelbimbó
– mángold és kínai kel
– répa (minden színben)
– sütőtök

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!