Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
– cékla (gyomorsav-teszthez is nagyon jó) – uborka (házilag, fokhagymával kovászolva…) – zeller (gumó és szár is) – paprika (nyersen) – paszternák – hagyma (mindenféle és minden mennyiségben) – endívia (a gyökere prebiotikumokat tartalmaz, a levél szerintem nagyon ízletes rendes májkrémmel) – fodros kel (sajnos idehaza nem divatos) – brokkoli – spenót (nyersen) – kelkáposzta – paradicsom – vízitorma (kiskertben is megterem) – édesburgonya (csakis a magyar) – retek (állítólag este érdemes fogyasztani) – spárga – gomba – kelbimbó – mángold és kínai kel – répa (minden színben) – sütőtök
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!