Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Egyéni konzultációk, tanfolyamok alkalmával gyakran felmerül, hogy a magyar férfiak egyik kedvenc étele a PÖRKÖLT. Aztán ugye jön a probléma, hogy ha a pörkölt rendben, akkor mi lehet a köret hozzá…
Mondok egy alapanyag “köretpéldát”. Tegnap készítettem éppen: Gomba, fehérrépa, hagyma.
Elkészíthető sütőben sütve, párolva, serpenyőben megdinsztelve, belefőzve a végén a pörköltekbe vagy éppen nyersen.
Véleményem szerint tökéletes, ízletes és egyben egészséges alternatívája a tésztáknak, nokedliknek, zselmegombócoknak, pékáruknak, stb… és ez a kombináció nem okoz étkezek utáni elnehezülést vagy “kaja-kómát” (amit szerintem nem ártana mindenkinek elkerülnie).
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!