Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
Például a leukémia kapcsán érdemes megjegyezni, hogy 8-9-szer gyakrabban fordul elő ez a megbetegedés fedett helyen (mondjuk gyárépületekben) dolgozóknál, mint szabadban mezőgazdasági munkákat végzőknél… nem mondom, hogy ez kizárólag a D-vitamin hatása, de érdemes rajta elgondolkozni…
A feldolgozott élelmiszerek címkézése megtévesztő, félrevezető vagy éppen túlbonyolított: a legtöbb ember el sem olvassa, hogy mit tartalmaz az az étel-szerűség, amivel a gyerekeit eteti. A cukormentes termékek ugyan cukrot nem tartalmaznak, de nem lesz köszönet abban, ami a cukor helyett került az energiaitalba. A „házi“ alatt már egész biztosan 25.000 nm-es gyárépületeket értünk a „Vírus” című filmhez hasonlóan, beöltözött nagymamákkal… ha a cserebogár taknyából pedig előáll a cseresznye aroma, akkor az természetesen cseresznye, nemde?! Az E-betűk kavalkádja pedig nem véletlenül született meg… a megoldás minderre?
Minél kevesebb környezetszennyező csomagolt terméket vigyél haza.
Minél több feldolgozott/finomított élelmiszert eszel, annál biztosabb, hogy komoly hiányállapotok lépnek fel a szervezetben. Csodálkozol, hogy miért szaporodnak a rákos megbetegedések, a meddőség, a pajzsmirigy-működés zavarai, a bőrproblémák?! Állatkísérletek bebizonyították, hogy egy generáció helytelen táplálkozása 3 következő generáció életében is komoly elváltozásokat okoz… Pontosan, azzal a mézes puszedlivel és szójás gyerektápszerrel éppen az ükunokáidat is megmérgezted, már ha nem tartozol a közel 250.000 terméketlen magyar közé… A megoldások pedig egyszerűek…
A feldolgozott, csomagolt élelmiszerek azért születtek meg, hogy a termék eltarthatóságát, eladhatóságát növeljék. Még véletlenül sem azért, hogy a TE életedet meghosszabbítsák vagy a külsődet tegyék szebbé. Ez máris egy kisebb ellentmondás, ugye?! Az élelmiszeripar kutatásainak zöme arról szól, hogy mitől lesz színes és szagos a csomagolás, mitől sajt nélkül is sajt ízű a chips, hogyan lesz a romlandó, de egészséges vajból örök-életű, műanyag margarin. Szép csomagolás, „kellemes“ ízvilág… a TE egészségedre vajon van itt ideje valakinek figyelni?
Tehát legyetek résen! Válasszatok kritikusan a mindennapok rohanó világában. Keressetek minket, ha segíthetünk valamelyik témában!
Bejelentkezés egyéni konzultációra
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!