Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A progeszteron hormon szerepe gyermekvállalási célok esetén
A progeszteron nélkülözhetetlen hormon a reprodukciós folyamatban…
Kolinpótlás terhesség alatt
Az anya kolin pótlása a terhesség harmadik trimeszterében javítja a csecsemő agyi funkcióit…
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Főtt hajdinás recept
Az ilyesmi ételek a kedvenceink közé tartoznak…
A bogyós gyümölcsök (áfonya, szeder, ribizli, eper, stb.) olyan polifenolokban (azaz színanyagokban) gazdagok, amelyeket például antocianinoknak neveznek, és amelyek biztonságosan és hatékonyan csökkenthetik az elhízás okozta gyulladást és más kockázatokat. Az antocianinok a flavonoidok (növényi színanyagok) csoportjába tartoznak, ezek adják a gyümölcsök vörös, kék és lila színét. A bogyós gyümölcsökről és azok kivonatáról kimutatták, hogy kedvező változásokat okoznak a testtömegben, a zsírtömegben és a májzsír mennyiségében, mivel képesek csökkenteni az inzulinrezisztenciát, a koleszterinszintet és a májzsír felhalmozódását. Segíthetik a 2-es típusú cukorbetegség megelőzését az inzulinszint csökkentésével és az inzulinrezisztencia javításával, valamint védelmet nyújthatnak az elhízás és a cukorbetegség szív- és agykárosító hatásaival szemben.
Forrás: Life Extension Magazine – Mixed Berries Reduce Obesity Damage (2018. november)
Fordította: Tóth Vivien Kolléganőnk
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!