Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
8 alapanyagból csodás zöldségkrémleves az egész családnak! (a recept 4-6 adagra szól)
1 ek. kókuszolajon megdinszteljük a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a répát és a tököt, pár percig kevergetve pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Felöntjük az alaplével és 20-25 percig kis lángon főzzük. A kelbimbót meglocsoljuk 1 ek. kókuszolajjal, sózzuk, borsozzuk és egy 170 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük, ez lesz a leves betétje. A levest simára turmixoljuk, a végén még pár kocka hideg vajat is beleturmixolunk, ettől fényes és selymes lesz.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!