Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
8 alapanyagból csodás zöldségkrémleves az egész családnak! (a recept 4-6 adagra szól)
1 ek. kókuszolajon megdinszteljük a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a répát és a tököt, pár percig kevergetve pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Felöntjük az alaplével és 20-25 percig kis lángon főzzük. A kelbimbót meglocsoljuk 1 ek. kókuszolajjal, sózzuk, borsozzuk és egy 170 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük, ez lesz a leves betétje. A levest simára turmixoljuk, a végén még pár kocka hideg vajat is beleturmixolunk, ettől fényes és selymes lesz.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!