A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT, TÖBB JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN KIADNI!

Köszönjük a megértést.

AVALOMEDICA® TÁPLÁLKOZÁS-BEÁLLÍTÁS™ VÁRANDÓSSÁG FÓRUMEST: CARMENTA-PROGRAM™

avagy speciális táplálkozási és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.

“7 év sikertelen próbálkozás után jutottunk el a Táplálkozás-Beállítás ™ csapatához, hogy az életmódunkat még inkább gyermek-baráttá tegyük és megoldjuk immunológiai problémáimat. Többek között Ákos útmutatásai alapján teljesen megváltoztattuk az addigi étkezési szokásainkat, újabb táplálékkiegészítőket kezdtünk szedni. A változások látványosak voltak a közérzetünkben, orvosi leleteinkben, de a végső bizonyosság, hogy jó úton járunk, az volt, hogy 2017. telének elején megfogantak, majd 2018. nyarán megszülettek ikerlányaink.”
V. Petra.

  • Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig.
  • Megelőzési céllal, proaktívan; azaz felkészüléshez is remek esemény!

Témáink az este folyamán

Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással (és kapcsolódó, célirányos diagnosztikai módszerek és étrendkiegészítők segítségével).
• Várandóság alatti makro- és mikrotápanyagok jelentősége és személyre szabott bevitele (vajon milyen a megfelelő terhes multivitamin, genetikai információkat is figyelembe véve?!).
Hozzátáplálás kérdései nagyon röviden
NutriFunkcionális™ ételek jelentősége a fogantatás és várandósság kapcsán
Hormonális és kapcsolódó immunrendszeri egyensúlyok kérdése várandóság előtt, alatt és utána (MTHFR-mutáció, NK-funkció celluláris immunstátusszal, Lipid-terápia, Lactobacillusok). Immunrendszer alapjai (Th-1-es fehérvérsejt dominancia, NK-funkció, progeszteron, stb.); Hormonrendszer alapjai (inzulin-rezisztencia, pajzsmirigy, HPA/stressztengely hormonjai – mellékvesék, hyperprolaktinémia).
• Komolyabb kihívások hatása a fogantatásra: autoimmunitás; pajzsmirigy és mellékvesék (HPA-tengely) működési zavarai; inzulinrezisztencia és emelkedett tesztoszteron-szint > PCO-S; emésztőrendszeri egyensúlytalanságok, endometriózis, krónikus fertőzések, magas prolaktinszint, vashiányos vérszegénység, pajzsmirigy működési zavarok, stb.

A RENDEZVÉNY MESSZEMENŐEN TÖBB, MINT EGY ELŐADÁS: EGY INTERAKTÍV, 3 ÓRÁS, KISCSOPORTOS ESEMÉNY GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ LABOREREDMÉNYEID KÖZÖS-CSOPORTOS ÁTTEKINTÉSÉVEL, VALAMINT KONKRÉT, MEGOLDÁSORIENTÁLT JAVASLATOKKAL ÉS HAZAVIHETŐ ÍRÁSOS ANYAGOKKAL!

EZEN AZ ESTÉN IS KOMPLEX SZEMSZÖGBŐL KÖZELÍTJÜK MEG A GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY ÖSSZEFÜGGÉSEIT:

  • Minden résztvevő hozhatja a meglévő alap-laboreredményeit (nagy rutin) és kapcsolódó, egyszerűbb (hormon)paneljét, ugyanis az IDEÁLIS ÉRTÉKEK/ARÁNYOK/ÖSSZEFÜGGÉSEK tekintetében azokat is át fogjuk beszélni, illetve segítünk értelmezni a látottakat… (nem egyesével, hanem közösen/csoportosan).
  • Minden résztvevő további célirányos, megoldás-orientált és kiegészítő labor- és adott esetben célzott-személyre szabott táplálékkiegészítő példákkal, javaslatokkal és tapasztalatokkal távozik az este végére.
    • vérkémiai eredmények elemzése/magyarázata
  • Gyermektervezés és várandósság alatt mire ügyeljünk, ha kiegészítőket használunk, hiszen a jelenleg kapható multivitaminok akár ártalmasak (de min. teljesen hatástalanok) is lehetnek a hazai Nők min. 40%-60%-ára?!
  • Jódpótlás pro és kontra megelőzési céllal és például pajzsmirigy gyulladás esetén (Hashimoto)

AKÁR OTTHONRÓL IS KÖVETHETŐ.
EGYEDÜLÁLLÓAN MEGSZERVEZETT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ONLINE-ÉLŐ KÖZVETÍTÉSSEL!

*Helyszíni részvétel: a helyszín betelt!

**LIVE-online közvetítés: 9.500 Ft/fő

* 1-2 “ajándék” anyaggal és meglepetésekkel a helyszíni résztvevőknek.

**A közvetítési linket pár órával a rendezvény kezdete előtt e-mailben küldjük ki az online résztvevőknek! Az előadás utólag nem megtekinthető!


Időpont: 2020.02.13. csütörtök, 18:00-21:15

Helyszín: Népliget Center “A” épület III. emelet
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
Hessyn Informatikai és Oktatási Kft. tanterme

Maximum létszám a helyszínen: 70 fő

MINDENKIT VÁRUNK SOK SZERETETTEL! NEKÜNK EZ AZ EGYIK KEDVENC PROGRAMUNK 🙂 NAGYON KÉSZÜLÜNK RÁ. KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK TÖLTITEK EZT AZ ESTÉT IS!