Keress minket és találj kiutat a táplálkozási tanácsok útvesztőiből.

Vizsgálati. A tüneteket kiváltó EGÉSZSÉGÜGYI KIHÍVÁSOK valódi okait tárjuk fel, ami minden esetben mélyebb és tartósabb eredmények teremt. Itt gyakran hívunk segítségül laborvizsgálatokat vagy egyéb diagnosztikai módszereket.

Holisztikus. Az emberi szervezetet, mint egy összefüggő és EGYENSÚLYRA TÖREKVŐ egészt kezeljük, valamint figyelembe vesszük annak fontosságát, hogy összetett kapcsolatok állnak fenn a szervek és szervrendszerek között. Az egész szervezet egészsége és EGYENSÚLYA a legfontosabb számunkra.

Biztonságos.  Enyhe vagy mellékhatás-mentes módszereket alkalmazunk, valamint támaszkodunk meglévő tapasztalatainkra és kikérjük a Táplálkozás-Beállítás körüli szövetség szakértőinek szakmai véleményét is.

Beteg-központú. Figyelmünk központjában a gyógyulni-vágyó áll, nem a betegség, és végképp nem a tünetek elfedése, gyors elnyomása. Kezeléseink és módszereink ennek megfelelően erősen individualizáltak és a beteg sajátosságait mindig figyelembe vesszük. Meghallgatjuk és értelmezzük a tünetek személyes leírását, nem támaszkodunk vakon a laborvizsgálatok és más eszközök eredményeire.

Részvételi. A gyógyulni-vágyóval együttműködünk, folyamatos oktatásban részesítjük és arra ösztönözzük, hogy játsszon aktív szerepet saját gyógyulási folyamatában. Joga van kérdezni és minden felvetése megbeszélésre kerül. Konzultációink és előadásink során arra törekszünk, hogy érthetően átadjunk minden fontos információt.

Átfogó. Egyesítjük a legjobb a modern és a hagyományos megoldásokat és folyamatosan hangsúlyozzuk az étrend és az életmód fontosságát.

Megelőző. Vizsgálataink és kezeléseink célja, hogy elősegítsék az optimális életfunkciók kialakulását és megtartását, illetve megelőzzük vagy adott esetben visszafordítsuk a betegségeket és ezáltal elérjük az életminőség javulását/belső egyensúly helyreállítását.

Bizonyíték-alapú. Figyelembe vesszük a legújabb kutatási eredményeket, illetve természetes módszereink is tudományosan bizonyított alapokon nyugszanak. Mindezek mellett folyamatos szakmai kapcsolatot ápolunk nemzetközileg elismert táplálkozási és orvostudományi szakértőkkel. Saját kutatások folytatunk a hozzánk kapcsolódó szakmai területeken, melyek eredményeit felhasználjuk.