Back to Előadások

LIVE-ONLINE KÖZVETÍTÉSI JEGY: Várandósság fórumest – 2020.02.13.

9.500 Ft

IDŐPONT:

2020. február 13. (csütörtök) 18:00–21:45

ONLINE KÖZVETÍTÉSI JEGYÁR:

9.500 Ft/fő

(elektronikus anyagokkal a helyszíni résztvevőknek)

ELŐADÓK:

Bartha Ákos:

élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője

Fontos információ! Az online közvetítési linket pár órával a rendezvény előtt e-mailben küldjük ki a résztvevőknek. Az előadást élőben közvetítjük, utólag nem megtekinthető!  

Részletes programleírás alább..

Elfogyott

Cikkszám: 069 Kategóriák: ,

Leírás

AVALOMEDICA® TÁPLÁLKOZÁS-BEÁLLÍTÁS™ VÁRANDÓSSÁG FÓRUMEST: CARMENTA-PROGRAM™

avagy speciális táplálkozási és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.

“7 év sikertelen próbálkozás után jutottunk el a Táplálkozás-Beállítás ™ csapatához, hogy az életmódunkat még inkább gyermek-baráttá tegyük és megoldjuk immunológiai problémáimat. Többek között Ákos útmutatásai alapján teljesen megváltoztattuk az addigi étkezési szokásainkat, újabb táplálékkiegészítőket kezdtünk szedni. A változások látványosak voltak a közérzetünkben, orvosi leleteinkben, de a végső bizonyosság, hogy jó úton járunk, az volt, hogy 2017. telének elején megfogantak, majd 2018. nyarán megszülettek ikerlányaink.” V. Petra.

 •  
  Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig.
 •  
  Megelőzési céllal, proaktívan; azaz felkészüléshez is remek esemény!

 

Témáink az este folyamán

 

Előadó: Bartha Ákos

Táplálkozás-Beállítás™: szakmai vezető, élelmiszer-biológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszer-tudományok doktorjelöltje

 

Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással (és kapcsolódó, célirányos diagnosztikai módszerek és étrendkiegészítők segítségével).

• Várandóság alatti makro- és mikrotápanyagok jelentősége és személyre szabott bevitele (vajon milyen a megfelelő terhes multivitamin, genetikai információkat is figyelembe véve?!).

Hozzátáplálás kérdései nagyon röviden

NutriFunkcionális™ ételek jelentősége a fogantatás és várandósság kapcsán

Hormonális és kapcsolódó immunrendszeri egyensúlyok kérdése várandóság előtt, alatt és utána (MTHFR-mutáció, NK-funkció celluláris immunstátusszal, Lipid-terápia, Lactobacillusok). Immunrendszer alapjai (Th-1-es fehérvérsejt dominancia, NK-funkció, progeszteron, stb.); Hormonrendszer alapjai (inzulin-rezisztencia, pajzsmirigy, HPA/stressztengely hormonjai – mellékvesék, hyperprolaktinémia).

• Komolyabb kihívások hatása a fogantatásra: autoimmunitás; pajzsmirigy és mellékvesék (HPA-tengely) működési zavarai; inzulinrezisztencia és emelkedett tesztoszteron-szint > PCO-S; emésztőrendszeri egyensúlytalanságok, endometriózis, krónikus fertőzések, magas prolaktinszint, vashiányos vérszegénység, pajzsmirigy működési zavarok, stb.

A RENDEZVÉNY MESSZEMENŐEN TÖBB, MINT EGY ELŐADÁS: EGY INTERAKTÍV, 3 ÓRÁS, KISCSOPORTOS ESEMÉNY GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ LABOREREDMÉNYEID KÖZÖS-CSOPORTOS ÁTTEKINTÉSÉVEL, VALAMINT KONKRÉT, MEGOLDÁSORIENTÁLT JAVASLATOKKAL ÉS HAZAVIHETŐ ÍRÁSOS ANYAGOKKAL!

EZEN AZ ESTÉN IS KOMPLEX SZEMSZÖGBŐL KÖZELÍTJÜK MEG A GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY ÖSSZEFÜGGÉSEIT:

 •  
  Minden résztvevő hozhatja a meglévő alap-laboreredményeit (nagy rutin) és kapcsolódó, egyszerűbb (hormon)paneljét, ugyanis az IDEÁLIS ÉRTÉKEK/ARÁNYOK/ÖSSZEFÜGGÉSEK tekintetében azokat is át fogjuk beszélni, illetve segítünk értelmezni a látottakat… (nem egyesével, hanem közösen/csoportosan).
 •  
  Minden résztvevő további célirányos, megoldás-orientált és kiegészítő labor- és adott esetben célzott-személyre szabott táplálékkiegészítő példákkal, javaslatokkal és tapasztalatokkal távozik az este végére. • vérkémiai eredmények elemzése/magyarázata
 •  
  Gyermektervezés és várandósság alatt mire ügyeljünk, ha kiegészítőket használunk, hiszen a jelenleg kapható multivitaminok akár ártalmasak (de min. teljesen hatástalanok) is lehetnek a hazai Nők min. 40%-60%-ára?!
 •  
  Jódpótlás pro és kontra megelőzési céllal és például pajzsmirigy gyulladás esetén (Hashimoto)

AKÁR OTTHONRÓL IS KÖVETHETŐ.
EGYEDÜLÁLLÓAN MEGSZERVEZETT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ONLINE-ÉLŐ KÖZVETÍTÉSSEL!

MINDENKIT VÁRUNK SOK SZERETETTEL! NEKÜNK EZ AZ EGYIK KEDVENC PROGRAMUNK 🙂 NAGYON KÉSZÜLÜNK RÁ.

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK TÖLTITEK EZT AZ ESTÉT IS!